Astroloog Michaela

Astrologe Michaela
020-2019572
0907-56670 (€ 1,75/min)
025-887054
0909-9779 (€ 1,00/min)
Afwezig
Maak een afspraak

Michaëla, Ziels Astrologe, Kaartlegster & Purpose coach

"Lenormand, speelkaarten & Belline orakel, spirituele coach & Astrologe"
maakt voor alle vraagstukken gebruik van aloude leg methodes om jou van nauwkeurige antwoorden te voorzien"

Ik duid jouw meest aangewezen levenspad aan, geef je inzicht in de onderliggende energieën die spelen en behoed je voor de reële valkuilen waar je je bewust van moet zijn.
Mijn opzet is om mensen weg te halen uit negatieve, gestagneerde of toxische situaties en ze te gidsen naar het succesvol en gelukkig leven dat voor hen bestemd is.

Naast mijn astrologisch inzicht en goed ontwikkelde intuïtie doe ik ook beroep op de Lenormand kaarten om concrete patronen te kunnen aangeven die uit het verleden doorvloeien naar het heden en op hun beurt de toekomst kunnen beïnvloeden. Daarnaast bieden de gewone speelkaarten verdere nuances die mij toestaan om jou uitgebreider te gaan informeren.

Door het bundelen van alle bovenvermelde krachten kan ik jou concrete tools aanreiken om zelf je leven onder handen te nemen.

Ik geloof sterk dat perspectief je wereld kan veranderen zeker wanneer je jezelf en je omgeving  op verborgen niveaus leert kennen. Plots worden de zaken een stuk duidelijker, zie je mensen voor wie ze echt zijn en lijken obstakels niet langer obstakels. Net omdat je eindelijk duidelijk zicht krijgt op wat je te doen staat.

Met de juiste informatie kan je ‘zelf’ meer dan je zou denken…

Nodige info voor een Astrologische analyse:
voornaam, geboortedatum, geboorte uur, geboorte plaats

Aanwezig