Maak nu een account aan en profiteer van 3 minuten gratis ter kennismaking.

Medium Sonja

Medium Sonja

2 Juli, 2020 22:56

Medium Sonja

Welkom

Mijn naam is Sonja en ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend van jongs af aan.

Door mijn vele ervaringen op spiritueel gebied sta ik graag mensen te woord en help ik graag met inzichten, coaching en ook voor een goed gesprek en luisterend oor. Al van kleins af aan heb ik voorspellende dromen gehad en is het spirituele een rode draad in mijn leven waar ik veel aan heb en heb gehad in tijden dat ik alleen rond reisde in Azie.

Mijn gaves zij sterker ontwikkeld door het paranormaal genezen, auralagen en chakra’s en verschillende energie punten zoals de wezenster, zielezetel, dan tien, haralijn en id punt op te schonen zodat mensen compleet zijn opgeschoond.

Behalve een fysiek lichaam beschikt de mens nog over 7 andere lichtlichamen en als deze niet op tijd worden opgeschoond dan hoopt er vervuiling op in deze lagen en dat kan voor blokkades, stress en ongemak tot ergste geval ziektes zorgen.

Eerst worden de gedachten en de energetische zaken gecreeerd daarna zet het zich vast in het fysieke lichaam. Dit uit zich in ongemakken, pijn, emotioneel verdriet, terugkerende patronen, trauama’s.

Ik ben ook PMA (Progressive mental allignment) coach en deze nieuwe vorm zorgt via vraagstelling dat het onderbewustzijn wordt opgeschoond via plaatjes/beelden die het onderbewustzijn naar de oppervlakte brengt. Dit zorgt ervoor dat badclusters, gevoelsmatigheden zoals pijn, verdriet en angst worden opgelost zonder dat we te diep op de materie ingaan.

Verder ben ik gecertificeerd aartsengelen en serafijnen inwijder, de aarts engelen kennen we voornamelijk als AE Michael, Gabriel etc, de Serafijnen staan hoger in het Licht en hebben weer andere functies vanuit de Bron.

Wees welkom ik sta u graag te woord liefdevolle groet,

 

Sonja

< Balinees Medium Pak Nyoman Emine Medyum >
Aanwezig