Create an account now and take advantage of 3 minutes for free to get acquainted.

Tweelingzielen deel 2

Tweelingzielen deel 2

4 February, 2016 08:55

Tweelingzielen deel 2

Zoals in onze vorige blog al beschreven, wilden we in deze blog nogmaals duidelijkheid scheppen over de term tweelingzielen.                            

Helaas wordt er vaak zonder enige vorm van kennis hier overgeschreven waardoor veel mensen denken dat iedereen een tweelingziel heeft en dat de droomprins op het paard nog in hun leven moet verschijnen eer men gelukkig kan zijn.

En wat als u nou eens géén tweelingziel heeft maar laten we zeggen alléén soulmate's of zielsverbindingen?

Dit laatste geldt uiteraard voor iedereen! Iedereen heeft zielsverbintenissen, personen waar men eerdere en meerdere levens mee heeft gedeeld en waarbij men elkaar ook vaak in het huidige leven treft.

Een soulmate hoeft en is uiteraard niet alleen een liefdespartner.

Jammer genoeg worden er veel verhaaltjes vertelt waarin men alleen maar verteld wordt over hoe je je tweelingziel herkent, wat je ervaart, en uiteraard gezien het vaak éénrichtings verkeer is ( dat de beste man zich van niets bewust is ) Dat je dan alsnog met jouw tweelingziel te maken hebt, maar dat de man nog in een proces zit, en dat eerst moet doorlopen en tot bezinning zal komen etc.

 

Het spijt mij te moeten zeggen dat het om fabeltjes gaat! Niet iedereen heeft een tweelingziel en als u daarop wilt wachten, en uw leven on hold zet, dan zult u inderdaad niet gelukkig worden !

Liefde is een toevoeging op wat u zelf bent ! En jazeker zal dat met een soulmate zijn, maar er zit een wezenlijk verschil tussen een tweeling ziel en soulmate.

Als iets bestemt is dan zal degene uw pad zeker kruisen op het juiste moment.In de tussen tijd volg uw eigen levenspad en wees gelukkig om  wie je bent en wat je hebt.

Het glas is beter half vol dan half leeg, dus verander uw visie op het leven en de rest volgt...

 

Mocht u interesse hebben om wat meer duidelijkheid te krijgen over ziels verbintenissen dan raad ik de boeken van de schrijver Brian Weiss aan.

Dit is een Amerikaanse psychiater die hier verschillende boeken over heeft geschreven.

Wij staan voor inzichten, coaching en counseling dagelijks voor u klaar, mocht behoefte hebben aan een goed en eerlijk consult.

 

By Nanette

 

Online