Medium- Paragnost Oksana - Your Spiritual Network

Medium Oksana
020-2019572
0907-56670 (€ 1,75/min)
025-887054
0909-9779 (€ 1,00/min)
Afwezig
Maak een afspraak

Hallo, mijn naam is Oksana. Ik ben een ervaren medium en een paragnost  uit Oekraïne. Mijn natuurlijke helderziende talenten heb ik  van mijn geboorte door mijn oma ontvangen. Sinds mijn verhuizing naar Nederland (2014) ontwikkelen mijn paranormale kwaliteiten snel.

Tijdens het werken met mijn klanten verbind  ik me met zijn energie en resoneer in de Ruimte van de Grote Ziel van het Universum. Ik zie de klant niet alleen zoals hij/zij  op dit moment is, maar zoals hij/zij kan worden. Ik verbind met de niet-gerealiseerde kwaliteiten , om die te proberen  in vorm te krijgen. Omdat ik zonder mijn persoonlijke bedoeling en angst sta, daardoor stroomt de informatie door mij naar de klant. Ik ben gewoon een boodschapper , hierdoor komt de klant in verbinding met Zijn Hoger Zelf. Het ontvangen van deze nieuwe kennis over zichzelf vormt een nieuwe visie van de klant die bijdraagt tot het ontvangen van nieuwe schone energie en stimuleert hem/haar  naar de juiste acties.

Wij kunnen niemand anders dan onszelf veranderen. Mensen kunnen alleen leren wat ze WILLEN leren. Dit is de WET van Goodwill.

Mijn consult  is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde. Mijn filosofie is simpel: bewustzijn is de directe weg naar geluk. Geluk komt plotseling, het komt van een ander niveau. Iedereen kan gelukkig worden als hij/zij zich verbind met Grote Kracht.

Bewustzijn is de grote stabiliteit die elk moment in het gedrang komt. Wij zijn hier op deze Aarde om elkaar te helpen .

Veel plezier en tot ziens!

Liefs, Oksana

Aanwezig