Paragnost - Coach Esperanza - Your Spiritual Network

Paragnost Esperanza
020-2019572
0907-56670 (€ 1,75/min)
025-887054
0909-9779 (€ 1,00/min)
Afwezig
Maak een afspraak

Ik ben een vertrouwenspersoon die geen vraag te gek vindt. Die moeilijke processen die je doorloopt begrijpt, aanvoelt, en vaak mag zien. Soms puur energetisch, soms door realistische filmpjes of vaak ook door symbolische voorbeelden. Als ik aanvoel hoe je het beste met de situatie in het NU kan omgaan, adviseer ik je dat.. ik voel aan en krijg door van gidsen wat voor jou Nu goed is en hoe het jou het meeste je zielerust kan geven. Adviseren is meer begeleiden en je bewust maken van liefdevol handelen vanuit respect voor ieders eigen groei. Er is geen oordeel en geen kritiek. Geef me de tijd je goed te doorvoelen en vraag me wat je wilt, praat want ik begrijp je als geen ander en ik voel je vibraties als je spreekt waarop mijn energie reageert. Door je vragen komen er meer antwoorden en beelden bij.. 


Mijn Healing  is een energetische ondersteuning vanuit de goddelijke bron, de samenwerking met engelen zorgen voor een zachte rustgevende werking op jouw lichaam en aura. Als je energie uit balans is, of je hebt onrust of pijn dan kan ik je helpen jouw eigen energie weer beter te laten stromen. Ik kan je hierdoor rust geven of pijnverlichting, of meer energie. Vaak slaap je na een healing ook ontspannener. Mijn stem is kalmerend en met mijn lichaam en energie fungeer ik als een kanaal voor engelenenergie, die zich verbind met de jouwe. Die energie gaat door mij heen en wordt gezuiverd. Negatieve energie laten we samen los.. Het is puur zuiveren en loslaten. Nooit werk ik met energie om mensen te beïnvloeden op welke wijze dan ook. Ik laat enkel de goddelijke energie zijn werk doen en laat jouw energie daarna ook direct weer los. 

Je leert zonodig samen met mij ook zelf beter in te ademen en uit te ademen als techniek om je eigen rust te creeeren, zelfs je hartslag te vertragen. Dit blijkt vooral goed te helpen als je HSP'er bent om overprikkeling te kunnen loslaten. Om zo jezelf terug te brengen naar je kern, beter te aarden en te verbinden met de bron.
Waardoor je weer balans kunt vinden. 

Let wel ik ben geen arts en voor lichamelijke en ernstiger psychische klachten is een bezoek aan een arts altijd noodzakelijk, mijn behandeling zal deze noodzaak nooit vervangen.

Aanwezig