Maak nu een account aan en profiteer van 3 minuten gratis ter kennismaking.

Blog

Bio Reiniging en schoonmaak middel maken

Bio Reiniging en schoonmaak middel maken

Bio Reiniging en Schoonmaakmiddel zelf maken. Probeer eens je eigen super reinigende schoonmaakmiddel te maken van organisch recycling citrus schillen Citrus schillen van citroenen of sinaasappelen met natuur azijn Benodigdheden : Sinaasappel schillen Citroenschillen Natuurazijn Glazen pot met deksel Planten water spuit. Bereiding: Snij de schillen in stukken en leg ze in een glazen pot Vul de pot met natuur azijn tot dat de schillen geheel onder het azijn liggen Sluit de pot met deksel en laat 14 dagen rusten Na 14 dagen haal je de schillen uit de azijn en vul je pot met evenveel water aan. Vul een plantenspuit met dit reinigingsmiddel en je kunt glazen poetsen, ontvetten en tegels weer glanzend maken.
Lees meer
Wij hebben een nieuwe website

Wij hebben een nieuwe website

Wij hebben een nieuwe website Your Spiritual Network is volledig vernieuwd en wij zijn benieuwd wat je ervan vind.Geef ons een feedback en maak kans op gratis belminuten Voor iedere nieuwe klant die zich registreert tijdens de maand maart is er een welkomst geschenk van 3 minuten gratis bellen Ons spiritueel platform heeft zowel internationale als nationale paragnosten, mediums en coaches die allen zijn gescreend en jaren ervaring hebben. Ben jij benieuwd wat de toekomst brengt? Registreer je nu en like onze FB pagina en geef ons een review en wie weet maak jij kans op een gratis consult van 10 minuten Onze mediums en paragnosten staan dagelijks voor je klaar 24/7 dus ook in de nachtelijke uurtjes Het team van Your Spiritual Network
Lees meer
Mediums en Paragnosten Online

Mediums en Paragnosten Online

Mediums en Paragnosten online bellen De laatste tijd zijn er daadwerkelijk honderden en honderden mediums en paragnosten website's bij online gekomen. Deze website's worden ook wel spirituele hulplijnen genoemd en zijn tegenwoordig amper van elkaar te onderscheiden. Uiteraard is er altijd een onderscheid als je maar nauwkeurig kijkt zul je bepaalde website's ontdekken die allemaal op elkaar lijken en eigenlijk niets nieuws aanbieden dan behalve een hoop namen Een serieuze spirituele hulplijn zal met zorg volgens de Europese wetgeving een website aanbieden met de daarop benodigde gegevens zoals bijv een KvK nummer en BTW nummer Ze zijn verplicht uiteraard ook om hun bedrijfsgegevens te vermelden, wat 90% niet het geval is. Op dat moment valt de betrouwbaarheid al weg want dit is een verplichting en de klant dient altijd te weten met wie hij  ( welk bedrijf ) te maken heeft. Een spirituele hulplijn of paragnosten platform dient daadwerkelijk zijn consulenten te screenen en deze op freelance basis een contract aan te bieden.
Lees meer
Het leven van een paragnost

Het leven van een paragnost

Men vroeg mij een blog te schrijven over het paragnost zijn, je leven als paragnost, wat het betekent een paragnost te zijn!

Ik vind dit een heel moeilijke opdracht, omdat iedere paragnost dit helemaal anders ervaart en omdat ieder van ons zijn eigen mensen, met hun bepaalde problematiek gaat toegewezen krijgen!

Lees meer
Mindfulness week Toscane

Mindfulness week Toscane

Ook dit jaar hebben wij voor een Top week georganiseerd in het prachtige Toscane in een rustieke villa op steen worp van Florence

Lees meer
Nieuwjaars Reiniging

Nieuwjaars Reiniging

Reinigingsbad en Nieuwjaarsvoorspelling. Voor de feestmaand hebben wij de promotie bedacht om gereinigd het nieuwe jaar in te gaan in combinatie met 20 min consult op onze lijn met een consulent naar keuze. U ontvangt van ons een reinigingsbad door Nanette vervaardigd en de instructie's voor het bad, en wij crediteren 20 min extra op uw account of mocht u nog geen account hebben dan maken wij die voor u aan met 20 minuten tegoed Heeft u liever geen reinigingsbad maar speciale esoterische kruiden / wierook samen met het consult dan kan dit ook U kunt zich opgeven voor de ze promotie door te mailen naar info@yourspiritualnetwork.com De Betaling is via iDeal via onze website Liever wat extra informatie? Belt u dan gerust met Nanette box 01 Wij wensen u allemaal een mooie feestmaand en een super 2018 toe en staan voor u klaar op de lijn 24/7 Het Team van YSN
Lees meer
December 2017

December 2017

Terugblikken en vooruitkijken:

Velen van ons zullen ondanks de drukte van de feestmaand toch weer in terugblikken van gemiste kansen, geluk en droevige momenten verkeren.

Lees meer
Reinigingen over de telefoon

Reinigingen over de telefoon

Telefoon reiniging? Bestaat dit nou echt? Helaas worden wij steeds vaker geconfronteerd met klachten over mensen die letterlijk uren aan het ”lijntje” zijn gehouden voor een zogenaamde reiniging over de telefoon. De vraag is dus : Kan men gereinigd worden van zwarte magie, blokkades, vervloekingen en een boze oog over de telefoon? En het antwoord is nee Wij weten allemaal dat om gereinigd te worden van negatieve energieën men ook daad werkelijk iets dient te geven zoals  onder andere gegevens en foto’s en dat voor die personen speciale spullen worden vervaardigd om te baden, douchen en andere vormen van reinigingen die ze dan ook daadwerkelijk krijgen. Hoe kan iemand met een nep profiel en een neonaam u dan uren, let wel in de wacht met muziekje en al, aan de telefoon u reinigen? Het antwoord is simpel dit kan gewoon niet! Vervolgens dringen deze z.g.n mediums u aan om iedere dag te bellen om de reiniging af te maken want de "slechte personen" zijn nog steeds dagelijks met u bezig.
Lees meer
Koffie dik lezen -Koffiedik voorspellingen

Koffie dik lezen -Koffiedik voorspellingen

Koffiedik lezen Koffiedik lezen is een zeer oude en zeer klassieke voorspellingsmethode. Verder is koffiedik lezen is een zeer geldige vorm van toekomst verspilling, vooral in Turkije, en in moslimlanden. Manier door te kijken naar de vorm van koffiedik in een koffiekop.  Deze koffiekop wordt fantasievol verdeeld in vier delen. De sporen worden verkregen door een denkbeeldige lijn die begint bij de steel van koffiekop, de evenaar lijn en de poollijn.
Lees meer
Gli Angeli

Gli Angeli

GLI ANGELI I canali attraverso i quali GLI ANGELI stabiliscono il contatto sono diversi da quelli utilizzati dalla mente razionale.   I SENTIMENTI L'Amore, l'allegria,la tenerezza, il benessere ma anche il nostro pianto, sono frequenze vibratorie nelle quali gli Angeli intervengono sempre perche' sono leggere e sottili. I sentimenti puri sono connessioni immediate e dirette, un ponte da dove puo' discendere l'angelo.   LE SENSAZIONI  angelico..
Lees meer
Shown 1–10 from 57123456
Aanwezig