Zwarte magie

Magie

 

Wat is nu eigenlijk magie …. ?

Magie wordt al duizenden jaren gebruikt over de gehele wereld door verschillende volkeren van verschillende afkomst en geloof.

Het is een kunst die uit handelingen, rituelen en offers bestaat, of soms simpel weg een gedachtengang (als de Magier sterke gave's of krachten bezit.),om veranderingen tengunste van de magiër of andere mensen te weeg te brengen.

Niet in eerste instantie om slechte dingen te weeg te brengen zoals vele mensen denken.

Omdat er vele benamingen aan Magie zijn gegeven, zal ik een lijst van benamingen van de bekendste opnoemen.

Voodoo ( Haitie), Hoodoo (Louisiana USA), Santeria ( Cuba), Macumba ( Brazilie), Shir ( Midden Oosten), Guna Guna ( Indonesia), Hoge Magie (ook wel Salomonische rituelen genoemd), Lage Magie oftewel volksmagie (Europa)

Zwarte Magie wat het meest wordt genoemd als men het over magie heeft, is magie waardoor de magiër d.m.v. rituelen ( handelingen) entiteiten uit de lage sferen van de astrale wereld oproept om zijn wil op te leggen over een persoon of gebeurtenis.

Dit kan om verschillende redenen, de meest voorkomende redenen zijn afgunst, jaloezie, liefdesrelatie's of erger, iemand voor wraak ten gronde te richten.

De werkwijze zijn over de gehele wereld vrijwel hetzelfde

Men gebruikt meestal een afbeelding van het slachtoffer met diegene's naam, waarmee dan een ritueel wordt uitgevoerd.

In de tijd dat er geen foto's bestonden werden meestal poppetjes gemaakt, en werd dat poppetje " gedoopt" op naam van het slachtoffer.

Om het ritueel kracht te geven worden er ook persoonlijke bezittingen van de persoon gebruikt zoals bijv haren, bloed, zweet en speeksel etc.

Binnen korte periode gaat de persoon zich depressief voelen, slechter slapen, of gehele slapeloosheid, geen etenslust en ook kan die persoon opeens een aanwezigheid voelen van onzichtbare krachten.

Het slachtoffer kan zich zo ziek gaan voelen dat ie zowel geestelijke als lichamelijke klachten kan krijgen.

Een voorbeeld zijn bijv stemmen horen, of dingen zien die er niet zijn.

Zoals al eerder vermeld, de naam van het soort magie maakt niet veel uit omdat de handelingen hetzelfde zijn.

 

Magie kan ook tengunste van de mens gebruikt worden, dit wordt door veel mensen als witte magie benaamd.

Witte magie is bedoeld om te zorgen dat er bijvoorbeeld, welzijn en welvaart, zoals genoeg eten of werk, of zelfs gezondheidsredenen.

Vaak wordt deze magie toegepast om blokkades en negativiteit uit iemands leven te verwijderen, zodat de "wegen" weer openstaan voor voorspoed en geluk.

In werkelijkheid bestaat er dus alleen Magie, en zijn het de intentie's die het goed of slecht maken,oftewel zwarte magie of witte magie.

Helaas in het leven is niet alles zwart en wit en zijn er zeker heel veel grijze zone's waar niet altijd alles duidelijk is…

Voor meer info & hulp kunt u contact opnemen met Nanette Box 01

 

Heeft u interesse in een consult van een van onze coaches of paragnosten? Bel ons dan of stuur een mail naar info@yourspiritualnetwork.com

Wilt u meer informatie dan kunt u ook www.nanettemediumtarotreading.com bezoeken voor meer informatie of een privé consult inplannen in praktijk in Amsterdam

 

Aanwezig