Maak nu een account aan en profiteer van 3 minuten gratis ter kennismaking.

Privacy Verklaring

Privacy verklaring

 

Inleidende bepalingen

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Verantwoordelijke aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd te Amsterdam aan de Cornelis Outshoornstraat 326 (1067HG), staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 64225313 en draagt de naam Your Spiritual Network B.V.

Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via info@yourspiritualnetwork.comen telefonisch via 0909-0703 optie 4.

 

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

 

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 10-05-2018.

 

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag: in de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als u met ons een overeenkomst sluit. De persoonsgegevens worden gebruikt voor het aanmaken van een gratis account op het platform van Verantwoordelijke.Bij het aanmeldingsformulierwordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden.Dit zijn uw naam, telefoonnummer en eventueel een foto. Via het aanmeldingsformulierwordt ook uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig om direct contact met u te kunnen opnemen omtrent de diensten die Verantwoordelijke levert maar wordt ook gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te stellen van producten of diensten die interessant voor u kunnen zijn. De persoonsgegevens worden verwijderd zodra u uw account verwijderd.

 

Cookies  

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.  Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Verantwoordelijke om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

 

 

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

 

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op een server in Nederland.

 

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien u een account aanmaakt op onze website, kunt u zelf de door u verstrekte gegevens inzien en wijzigen. Indien het u niet lukt om uw account te verwijderen, dan kunt u een verzoek indienen tot verwijdering van het account. Verantwoordelijke zal hier dan zorg voor dragen.

 

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail zenden aan info@yourspiritualnetwork.com.

 

Indien u een klacht wil indienen over Verantwoordelijke met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

 

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan info@yourspiritualnetwork.com.

AGV datum 10-05-2018

Paragnosten team

Pin: 1012
Gladies
  Aanwezig
  • Medium
  • Paragnost
  • Toekomst voorspelling
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1020
Habibi
  Aanwezig
  • Medium & Paragnost
  • werkt zonder kaarten
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1026
Rinaldo
  Aanwezig
  • Medium
  • Paragnost
  • Heldervoelend & Helderziend
  • Kijkt met water en gidsen
  • Lenormand kaarten
  • Surinaamse cultuur
  • Winti Biggi
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1033
Angela
  Aanwezig
  • Medium
  • Paragnost
  • Helderziend
  • Heldervoelend
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1037
Manon
  Aanwezig

 Call me

  • Paragnost
  • Kaartlezingen
  • Tarot
  • Lenormand kaarten
  • Toekomst
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1038
Andra
  Aanwezig
  • Medium
  • Paragnost
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1042
Lieve
  Aanwezig
  • Medium Paragnost
  • Helderwetend
  • Heldervoelend & helderziend
  • Gebruikt geen kaarten.
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1044
Emine
  Aanwezig
  • Turks Medium
  • Koffiedik kijken
  • Tarot kaarten
  • Spreekt alleen Turks
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1056
Abby
  Aanwezig

 Medium

  • Paragnost
  • Medium
  • Heldervoelend & Helderwetend
  • Toekomst
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1060
Maikel
  Aanwezig
  • Medium
  • paragnost
  • Heldervoelend
  • Helderziend
  • Winti Cultuur
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1061
Marga
  Aanwezig
  • Medium
  • Paragnost
  • Toekomst
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1077
Mildred
  Aanwezig
  • Surinaams Medium
  • Heldervoelend
  • Paragnost
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3003
Tuba
  Aanwezig
  • Uzman
  • Medyum
  • Tuba hoca
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3021
Melih
  Aanwezig
  • Medyum
  • Koffiedik kijken
  • Kaarten leggen (iskambil)
  • Tarot kaarten leggen
  • Water kijken (su falı)
  • Droom interpretatie (rüya tabiri)
  • Geneeskrachtige energie (şifa enerjisi)
  • Alleen Turkse Consulten
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 0000
Vacatures
  Afwezig
  • Spiritual Coaches
  • Paragnosten
  • Mediums
  • Psychologen
  • Life Coaches
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 0001
Helpdesk
  Afwezig
  • Klantenservice
  • problemen met uw account
  • prepaid of klachten?
  • Bel ons en wij lossen dit direct voor u op.
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1001
Nanette
  Afwezig
  • Internationaal Medium
  • Paragnost
  • Helderwetend & Heldervoelend
  • Tarot Reading
  • Healing van blokkades & zwarte magie
  • Praktijk in Amsterdam
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1006
Sophie
  Afwezig
  • Medium
  • Paragnost
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1007
Sementa
  Afwezig
  • Aldığım eğitimler
  • Melek koçluğu
  • Yaşam Koçluğu
  • SPİRİTUEL Koçluk
  • Spreekt Engels & Turks
  • Astroloji
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1008
Pak Nyoman
  Afwezig
  • Adalah media internasional
  • Paragnost
  • Helderziende
  • Balinese Genezer
  • Alleen Bahasa Indonesia
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1011
Serafin
  Afwezig
  • Medyum
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1023
Cindy
  Afwezig
  • Medium
  • Paragnost
  • Lenormand kaart leggingen
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1036
Christina
  Afwezig
  • Medium
  • Paragnost
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1045
Sandra
  Afwezig
  • Medium
  • Paragnost
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1050
Marina
  Afwezig
  • Paragnost- Medium
  • helderziende en voorspellingen dmv kaarten
  • Bekend van TV
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1051
Anita
  Afwezig
  • Paragnost
  • Medium
  • Helderziend
  • Toekomst voorspellingen
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1055
Alida
  Afwezig
  • Paragnost
  • Heldervoelend
  • Helderziend
  • Toekomst
  • Ook op afspraak
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2005
Edgardo
  Afwezig
  • Veggente-Sensitivo Internazionale
  • rinomato esperto della Cartomanzia
  • spreekt alleen Italiaans & Spaans
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2006
Daniel Louis
  Afwezig
  • Medium
  • Cartomante
  • Sensitivo Italiano
  • Spreekt alleen Italiaans & Engels
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2009
Gilda
  Afwezig
  • Cartomante
  • Sensitiva
  • Tarot
  • Consulten in het Spaans en Italiaans
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2011
Ornella
  Afwezig
  • Cartomante
  • Sensitiva
  • Tarocchi Marsigliesi
  • Arcani Maggiori
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3001
Zeynep
  Afwezig
  • Medium
  • Yildiz faliniz
  • Kahve faliniz
  • Tarot fali
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3002
Fatima
  Afwezig
  • Médium
  • Voyante
  • Arabisch
  • Paragnost
  • spreekt Frans en Arabisch
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3009
Yusuf Ermis
  Afwezig
  • Medium
  • Astrolog
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3015
MedyumGünel
  Afwezig
  • Medyum
  • Tarot fali
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3019
Nur Hayat
  Afwezig
  • Energy Therapist
  • NLP Practitioner
  • Life Coach
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Aanwezig