Maak nu een account aan en profiteer van 3 minuten gratis ter kennismaking.

Privacy Verklaring

Privacy verklaring

 

Inleidende bepalingen

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Verantwoordelijke aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd te Amsterdam aan de Cornelis Outshoornstraat 326 (1067HG), staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 64225313 en draagt de naam Your Spiritual Network B.V.

Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via info@yourspiritualnetwork.comen telefonisch via 0909-0703 optie 4.

 

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

 

Onze verwerking van persoonsgegevens valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 10-05-2018.

 

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag: in de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als u met ons een overeenkomst sluit. De persoonsgegevens worden gebruikt voor het aanmaken van een gratis account op het platform van Verantwoordelijke.Bij het aanmeldingsformulierwordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden.Dit zijn uw naam, telefoonnummer en eventueel een foto. Via het aanmeldingsformulierwordt ook uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig om direct contact met u te kunnen opnemen omtrent de diensten die Verantwoordelijke levert maar wordt ook gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te stellen van producten of diensten die interessant voor u kunnen zijn. De persoonsgegevens worden verwijderd zodra u uw account verwijderd.

 

Cookies  

Verantwoordelijke maakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.  Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt Verantwoordelijke om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.

 

 

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

 

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op een server in Nederland.

 

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien u een account aanmaakt op onze website, kunt u zelf de door u verstrekte gegevens inzien en wijzigen. Indien het u niet lukt om uw account te verwijderen, dan kunt u een verzoek indienen tot verwijdering van het account. Verantwoordelijke zal hier dan zorg voor dragen.

 

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail zenden aan info@yourspiritualnetwork.com.

 

Indien u een klacht wil indienen over Verantwoordelijke met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).

 

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan info@yourspiritualnetwork.com.

AGV datum 10-05-2018

Paragnosten team

Pin: 1020
Habibi
  Aanwezig
  • Medium & Paragnost
  • werkt zonder kaarten
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1042
Lieve
  Aanwezig
  • Medium Paragnost
  • Helderwetend
  • Heldervoelend & helderziend
  • Gebruikt geen kaarten.
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1050
Marina
  Aanwezig
  • Paragnost- Medium
  • helderziende en voorspellingen dmv kaarten
  • Bekend van TV
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2006
Francesco
  Aanwezig
  • Medium
  • Cartomante
  • Sensitivo Italiano
  • Spreekt alleen Italiaans & Engels
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1001
Nanette
  In gesprek
  • Internationaal Medium
  • Paragnost
  • Helderwetend & Heldervoelend
  • Tarot Reading
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 0000
Vacatures
  Afwezig
  • Spiritual Coaches
  • Paragnosten
  • Mediums
  • Psychologen
  • Life Coaches
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 0001
Helpdesk
  Afwezig
  • Klantenservice
  • problemen met uw account
  • prepaid of klachten?
  • Bel ons en wij lossen dit direct voor u op.
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 0038
Channel
  Afwezig
  • Arabische paragnost- medium
  • Legt kaarten
  • Spreekt alleen Arabisch & Frans
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1005
Sabine
  Afwezig
  • Paragnost
  • Medium & Kaartlegster
  • Lenormand kaarten
  • Workshop Lenormand kaarten
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1007
Linda
  Afwezig
  • Medium
  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Werkt alleen met jouw stem
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1019
Faridah
  Afwezig
  • Life Coach
  • Spiritual Coach
  • heldervoelend en invoelend
  • Loopbaan Coach
  • Integratie werk & woonbegeleiding
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1021
Natasha
  Afwezig
  • Medium
  • Helderziend en heldervoelend
  • Kaartleggingen
  • Energetisch Therapeut
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1022
Jasmine
  Afwezig
  • Medium
  • Spiritual Coach
  • Life Coach
  • Mindfulness
  • Arabisch sprekend
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1036
Nina
  Afwezig
  • Paragnost
  • Kaarten leggingen
  • Voorspellingen
  • Spreekt Kaapverdiaans
  • Spiritual Coach
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1044
Naima
  Afwezig
  • Paragnost
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Spiritual Coach
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1060
Grace
  Afwezig
  • Medium
  • Paragnost
  • Kaart leggingen
  • Voorspellingen
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 1087
Andries
  Afwezig
  • Surinaams Trance Medium
  • Paragnost
  • Geeft toekomst voorspellingen
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2005
Edgardo
  Afwezig
  • Veggente-Sensitivo Internazionale
  • rinomato esperto della Cartomanzia
  • spreekt alleen Italiaans & Spaans
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2007
Angel
  Afwezig
  • Paragnost
  • Heldervoelend en helderwetend
  • Lenormandkaarten & Orakel
  • Voorspellingen
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2008
Alba
  Afwezig
  • Cartomante
  • Sensitiva
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2009
Gilda
  Afwezig
  • Cartomante
  • Sensitiva
  • Tarot
  • Consulten in het Spaans en Italiaans
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2010
Emanuele
  Afwezig
  • Sensitivo
  • Astrologo
  • Cartomante
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2011
Ornella
  Afwezig
  • Cartomante
  • Sensitiva
  • Tarocchi Marsigliesi
  • Arcani Maggiori
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2017
Altin
  Afwezig
  • Life Coach 
  • Personal trainer
  • Spreekt alleen Engels & Albanees
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 2026
Paola
  Afwezig
  • Cartomante
  • Sensitiva
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Pin: 3002
Fatima
  Afwezig
  • Médium
  • Voyante
  • Arabisch
  • Paragnost
  • spreekt Frans en Arabisch
0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
Aanwezig