Paragnost

Een paragnost is een helderziende die u kan helpen om antwoord te krijgen op al uw vragen. Bel direct met onze paragnosten via de spirituele hulplijn voor een persoonlijk gesprek met een medium.

 

 

Een Paragnost beschikbaar voor al uw vragen

 • Zou u graag contact willen met een overledene?
 • Zoekt u een levens-coach?
 • Wilt u inzicht krijgen in uw leven?
 • Zit u in de knoop met uzelf?
 • Heeft u levensvragen waar u geen antwoord op weet?
 • Wilt u antwoord op al uw vragen? 

Neem dan contact op met onze spirituele hulplijn. Onze erkende paragnosten staan klaar om u te helpen!

Bel nu:  0909-9779 of   0907-56670 om in contact te komen met een van onze paragnosten.

De paragnosten en mediums van Your Spiritual Network

De paragnosten en mediums zijn allen zeer bekwaam in hun werk. Zij werken al jaren als ervaren paragnosten, coaches en mediums, en zijn zeer deskundig in hun vak. Onze Paragnosten hebben al veel mensen kunnen en mogen helpen. Zij helpen u met het beantwoorden van alle vragen die u heeft. Denk bijvoorbeeld aan vragen over;

 • Relatie
 • Toekomst
 • Werk
 • Financiële
 • Verhuizingen

Paragnost Nanette

Nanette is een helderwetend en heldervoelend medium en paragnost. Daarnaast is zij tevens spiritueel coach. Nanette houdt zich voornamelijk bezig met spirituele problemen en toekomstvoorspellingen.

Life coach Ineke

Een luisterend oor. Ineke heeft aandacht voor uw problemen en helpt u bij de zoektocht naar oplossingen. Ze helpt u graag om op een positief spoor te komen en te blijven.

Paragnost Sofia

Sofia is een gespecialiseerde en betrokken waarzegsters. Ze maakt daarbij gebruik van kaartleggingen. U kunt van haar adequate en gedetailleerde feedback verwachten.

Paragnost Alejandra

Alejandra is een helderwetend en heldervoelend medium en paragnost die onder andere samenwerkt met  gidsen. Ze is zeer sterk in het beschrijven van karakters en geeft duidelijke antwoorden op uw vragen.

Paragnost Edgardo

Edgardo is een international medium, paragnost en spiritueel coach. Hij is onder ander gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen.

Paragnost Nancy

Paragnost Nancy helpt u met uw problemen en vragen tijdens een telefonisch consult.

Paragnost Martijn

Naast maatschappelijk en sociaal werker is Martijn heldervoelend, helderwetend en helderziend. In moeilijke situaties kan hij u van inzicht en antwoorden voorzien.

Paragnost Aicha

Stel uw vragen over liefde, werk, geluk of ander onderwerp tijdens een consult met paragnost Aicha.

Paragnost Francesca

Paragnost Francesca beantwoord al uw vragen tijdens een telefonisch consult.

Paragnost Meri

Neem contact op met Meri voor al uw spirituele vragen.

Paragnost Anna

Anna is een helderwetend en heldervoelend kaartenlegster. Hierbij maakt ze onder andere gebruik van Tarot kaarten.

Paragnost Luana

Heeft u een probleem en bent u op zoek naar iemand die echt naar u luistert? Neem contact op met Luana. Met behulp van tarotkaarten geeft zij advies over liefde, werk, familie en andere onderwerpen.

Paragnost Willem

Willem is een mentaal en regressie-transformatie coach, reikimaster, magnetiseur en is tevens heldervoelend en helderwetend. Daarnaast biedt hij ook healings op afstand aan

Naast onze paragnosten kunt u voor een uitgebreid consult ook terecht bij:

Klinisch Psycholoog Bert

Bert is naast klinisch psycholoog ook psychotherapeut, rolfer en MBSR trainer. Daarbij heeft hij meditatie in zijn werkwijze geïntegreerd.

Holistisch Healer Bernadette

Bernadette richt zich in haar werkwijze op bodymindfullness, chakratherapie, psychologie en meditatie. Ze staat bekend om haar kennis over aura’s, energie transformatie en inzicht in psychodynamische processen

Wilt u meer lezen over de Paragnosten, Mediums, Spiritual Coaches of Counselors, lees dan hun persoonlijke pagina en laat uw vragen beantwoorden.

Bel voor spiritueel advies

Wilt u ook spiritueel advies? Bel dan naar een van onze beschikbare deskundige. Zij staan u graag te woord. U hoeft hiervoor niet naar een praktijk, want het consult en de antwoorden op uw vragen krijgt u thuis.

De Paragnosten van Your Spiritual Network kunnen u in verschillende talen te woord staan.

Privacy

Bij Spiritual Network staat privacy hoog in het vaandel. De gesprekken die u voert zijn geheel privé en worden nooit en te nimmer opgenomen of gedeeld. Ons team heeft een geheimhoudingsplicht.

Lagere kosten met ons creditsysteem

Aan de telefonische consulten zijn kosten verbonden. De telefoonkosten zijn de enige kosten die u heeft. Om een hoge telefoonrekening tegen te gaan heeft Your Spiritual Network een speciaal prepaidsysteem ( creditsysteem). Belt u vanuit Nederland of België, dan belt u met creditsysteem voor een vast bedrag. Zeker voor mensen die bellen vanuit België is dit een stuk voordeliger. Lees hier meer over onder Credits Kopen.

Wat is de meerwaarde van een paragnost?

Een paragnost of medium kan u helpen met het beantwoorden van belangrijke vraagstukken in het leven. Dit kan uw zorgen wegnemen en het leven vergemakkelijken. De Paragnosten geven u informatie over uw heden, verleden en toekomst.

Een paragnost fungeert vaak als coach, om u in uw dagelijks leven te begeleiden. Een Paragnost begeleidt u met belangrijke vragen of wanneer u in de knoop zit met uzelf.

Sommige Paragnosten zijn in staat oude blokkades te verwijderen waardoor uw wegen weer open komen te staan, en kunnen u begeleiden in belangrijke keuzes in uw leven.

In contact komen met de spirituele hulplijn.

Het team van Your Spiritual Network is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor u. Op de home pagina kunt u bekijken welke Paragnosten, Mediums, Spiritual Coaches of Counselors beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden.

Ons team staat voor u klaar. Onze erkende paragnosten beschikken over zeer uiteenlopende kwaliteiten zodat al uw vragen beantwoord zullen worden.

 Bel:  0909-9779 of   0907-56670  en kom in contact met een van onze paragnosten.

Werkwijze paragnosten

Letterlijk betekent paragnost “bijzonder zintuiglijke waarnemer”. Paragnosten hebben de gave om de spirituele wijsheden die ons omringen op te pakken. De paragnost kan deze spirituele wijsheden voor u vertalen in woorden en emoties, zodat ook u ze kunt begrijpen. Paragnosten maken daarbij gebruik van verschillende middelen, zoals:

 • Tarotkaarten: een set van 78 kaarten met symbolische afbeeldingen. Tarotkaarten worden vaak gebruikt voor een persoonlijkheidsanalyse, voor het voorspellen van de toekomst en voor het blootleggen van problemen. 
 • Pendelen: Met behulp van een gewicht (bijvoorbeeld in de vorm van een edelsteen) aan een draadje worden er antwoorden gegeven op levens- en gewetensvragen.
 • Lenormand kaarten: Komen redelijk overeen met de Tarotkaarten, maar zijn net iets toekomstgerichter.

U kunt voor zeer uiteenlopende vragen terecht bij een paragnost. Vragen die vaak terugkomen bij onze paragnosten zijn vragen zoals: Krijg ik een nieuwe baan? Vind ik een nieuwe liefde? Word ik komend jaar zwanger?

Iedere paragnost heeft zijn eigen specialisme. De meeste paragnosten richten zich op informatie over heden, verleden en uw toekomst. Ook zijn er paragnosten die zich bezig houden met uw vorige levens en overledenen.  Op de persoonlijke pagina’s van onze paragnosten vindt u meer informatie over de werkwijzen.

Laat onze paragnosten u spiritueel advies geven

Op zoek naar een paragnost die u verder kan helpen met uw spirituele vragen? Zit u niet goed in uw vel en wilt u weten wat hier de oorzaak van kan zijn? Of wilt u om een andere reden contact opnemen met een ervaren paragnost? Neem dan eens een kijkje op Yourspiritualnetwork.com. Op onze site vindt u een netwerk aan ervaren paragnosten in binnen- en buitenland. U kunt eenvoudig contact met deze experts opnemen door bij ons credits te kopen en deze te gebruiken voor uw gesprekken. Met behulp van ons creditsysteem kunt u voordelig met onze consulenten in gesprek komen.

In contact met een ervaren spiritueel consulent

Bij Yourspiritualnetwork.com is het heel eenvoudig om in contact te komen met een ervaren consulent. Het netwerk aan experts waar u via onze site mee in contact kunt komen staat voor u klaar op verschillende gebieden. Zo kunt u bij hen terecht als u op zoek bent naar een paragnost, een medium, een life coach, psychotherapeut of spiritual coach. Ons team kan u in meerdere verschillende talen te woord staan. Uiteraard in het Nederlands, maar bijvoorbeeld ook in het Engels, Duits en Italiaans. Op onze website vindt u informatie over alle verschillende coaches die via Yourspiritualnetwork.com hun diensten aanbieden. Zo vindt u eenvoudig de gesprekspartner die u het beste verder kan helpen.

Credits kopen bij Yourspiritualnetwork.com

Bij andere paragnosten die u online of telefonisch kunt spreken kunnen de gesprekskosten flink oplopen. Bij Yourspiritualnetwork.com hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Om dit voor elkaar te krijgen maakt u eerst eenvoudig een account aan. Hierna maakt u een keuze uit de consulenten die we voor u klaar hebben staan. U kunt in een oogopslag zien welke consulenten er op het moment dat u online bent ook beschikbaar zijn. Belt hierna met het juiste nummer en u krijgt de consulent aan de lijn. U belt met ons voor het lokale tarief, en hebt niet te maken met dure 0900-nummers. Kijk daarom vandaag nog op onze site als u hier meer over te weten wilt komen, of als u snel contact wilt hebben met een ervaren paragnost.

Meer informatie over onze paragnosten:

1009
Farya

Turks Medium , koffiedik en Tarot.Spreekt alleen Turks

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1020
Habibi

Medium & Paragnost werkt zonder kaarten

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1042
Lieve

Medium Paragnost , helderwetend, heldervoelend & helderziend gebruikt geen kaarten.

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1050
Marina Janssens

Paragnost- Medium, helderziende en voorspellingen dmv kaarten.Bekend van TV

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
3002
Fatima

Médium, Voyante, Arabisch Paragnost, spreekt Frans en Arabisch

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
0000
Vacatures

Spiritual Coaches, Paragnosten, Mediums, Psychologen & Life Coaches

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
0001
Klanten Service

Klantenservice, problemen met uw account, prepaid of klachten? Bel ons en wij lossen dit direct voor u op.

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
0038
Channel

Arabische paragnost- medium legt ook kaarten, spreekt alleen Arabisch & Frans

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1001
Nanette

Internationaal helderwetend en heldervoelend Paragnost, Spiritual Coach, Life Coach & Motivator.Geeft Tarot Readings & voorspellingen

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1005
Medium Sabine

Paragnost Medium & Kaartlegster Lenormand kaarten

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1006
Francetta

Paragnost & Medium, heldervoelend & helderwetend, gericht op overvloed vanuit Liefde, licht & vertrouwen.

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1019
Faridah

Life Coach, Spiritual Coach, heldervoelend en invoelend.Loopbaan Coach, integratie werk & woonbegeleiding

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1025
Sarafin

Turkse paragnost en kaartlegster.Legt de Tarot spreekt Duits en Turks

Kahve Satz

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1027
Marijke

Helderziend, helderwetend en heldervoelend Medium, Legt ook de kaarten

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1036
Emre

Heldervoelend, helderwetend medium, leest koffiedik en legt Tarot kaarten

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
1087
Andries

Surinaams Trance Medium & Paragnost.Geeft toekomst voorspellingen

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
2005
Edgardo

Veggente-Sensitivo Internazionale, rinomato esperto della Cartomanzia  spreekt alleen Italiaans & Spaans

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
2006
Francesco

Medium & Sensitivo Italiano.Spreekt alleen Italiaans

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
2008
Alba

Cartomante - Sensitiva 

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
2017
Altin

Life Coach & Personal trainer - Spreekt alleen Engels & Albanees

0909-9779 (€ 1,00/min)
0907-56670 (€ 1,75/min)
 
Aanwezig