Credits kopen

Voorkom hoge telefoonrekeningen: koop credits en bel voordelig met de consulenten van Your Spiritual Network. Met ons nieuwe creditsysteem kunt u tegen een zeer voordelig tarief belminuten kopen. Volg onderstaande stappen en krijg antwoorden op al uw vragen.

Credits Netherlands

 

Credits aanschaffen

Maak uw persoonlijke account aan om gebruik te maken van het voordelig bellen. Volg de onderstaande stappen om uw account op te zetten en uw credits te ontvangen:

  1. Kies het aantal belminuten
  2. Vul uw gegevens in
  3. Kies de gewenste betaalwijze
  4. Ga akkoord met de voorwaarden
  5. Klik op ‘verder’ en reken af

Uw account is nu aangemaakt. Bel naar 020-2019572 Dutch of 025-887054 Belgian en kom in contact met de door u gekozen consulent en krijg antwoorden op al uw vragen.

 

Het account

Uw account is een persoonlijk account. Het telefoonnummer dat u heeft opgegeven is gekoppeld aan uw account en dus ook met uw credits/belminuten. Het is mogelijk om meerdere telefoonnummers aan uw account te koppelen. Wij waarborgen de veiligheid van uw persoonlijke gegevens.

 

De credits

De aangeschafte credits zijn voor onbepaalde tijd geldig. Op uw persoonlijke accountpagina kunt u zien hoeveel credits/belminuten u nog heeft. Als uw credits opraken tijdens een consult wordt de verbinding automatisch verbroken.

 

Bellen

Is uw telefoon afgesloten voor 0900-nummers? Dat is bij ons creditsysteem geen probleem. Wij werken met vaste nummers, waardoor u met elke telefoon kan bellen.

Bent u in het buitenland en wilt u ons bereiken? Dan is ons creditsysteem voor u de oplossing. U kunt ons vanaf ieder nummer bellen voor lokaal tarief. U hoeft alleen het nummer waar u mee belt toe te voegen aan uw account.

Maak nu uw account aan en bel vandaag nog met een van onze consulenten.

 

 

Registreer vandaag nog uw gratis account en maak kans op tien minuten gratis consult! De winnaars worden bekend gemaakt op onze Facebook pagina.
Like en share Your Spiritual Network op Facebook.

Kies het aantal

€ 20
20 Minuten
€ 40
40 Minuten
€ 60
60 Minuten
€ 100
100 Minuten

Vul uw gegevens in

Vul alstublieft uw complete telefoonnummer met de landcode in

Kies uw betaalwijze

Aanwezig