Wat is een paragnost?

Wat doet een paragnost?

Een Paragnost is iemand die regelmatig paranormale verschijnselen waarneemt. Deze verschijnselen kunnen in verschillende vormen zijn en worden dan ook vaak in de volgende categorieën geplaatst zoals; Helderziend, Heldervoelend, Helderhorend, Helderruikend , Helderproevend en helderwetend. Er wordt vaak  beweerd dat een Paragnost geen medium is, maar een medium wel ten alle tijden een paragnost. Daar ben ik het persoonlijk niet geheel mee eens, want het woord medium betekend letterlijk doorgeven of door krijgen, dus dat zou betekenen dat een medium hetzelfde is als een paragnost. Maar voor alle duidelijkheid, er wordt in Nederland de term "Medium" gebruikt voor diegene die met overledenen in contact staan, waardoor al de andere termen onder het woord Paragnost vallen. Een paragnost krijgt gegevens door met betrekking van het verleden, heden en toekomst.

Hoe gaat een paragnost te werk?

Iedere Paragnost gebruikt daarvoor zijn eigen manier om deze gegevens door te krijgen, en vaak gebruikt een Paragnost dan ook hulpmiddelen zoals kaarten m.n Tarot kaarten, Sibille en Lenormand kaarten. Vaak beschikt een Paragnost over alle bovengenoemde zintuigen, maar hoeft niet altijd al deze zintuigen te gebruiken.

Als u met vragen zit of een duidelijk beeld wilt krijgen van uw bestaande situatie kan een paragnost u helpen om inzichten te geven en u op weg helpen om de draad weer op te pakken, of om een belangrijke keuze in uw leven te maken. Mocht u vragen hebben of vast zitten in een bepaalde situatie van uw leven, dan raad ik u aan om contact op te nemen met een van onze Live paragnosten. Your Spiritual Network heeft een uitgebreid team van internationale en erkende live paragnosten. Onze paragnosten staan dagelijks voor u klaar voor al uw vragen 24/7. Live Paragnosten kunnen u antwoorden in inzichten geven op dat moeilijke moment in je leven, waarna je weer wat innerlijke rust kunt ervaren

In contact komen met de paragnosten van Your Spiritual Network

www.yourspiritualnetwork.com staat dagelijks met erkende live Paragnosten, Mediums, Psychologen en Coaches,voor u klaar om u van antwoorden en inzichten te voorzien.

Dus bel gerust een van onze live paragnosten door onderstaande nummers te bellen of credits te kopen via ons creditsysteem.

 Bel:  0909-9779 of   0907-55670


Aanwezig