Maak nu een account aan en profiteer van 3 minuten gratis ter kennismaking.

Het leven van een paragnost

Het leven van een paragnost

14 December, 2017 10:11

Men vroeg mij een blog te schrijven over het paragnost zijn, je leven als paragnost, wat het betekent een paragnost te zijn!

Ik vind dit een heel moeilijke opdracht, omdat iedere paragnost dit helemaal anders ervaart en omdat ieder van ons zijn eigen mensen, met hun bepaalde problematiek gaat toegewezen krijgen!

Want het is inderdaad zo dat je de mensen krijgt toegewezen die je nodig hebben, ze worden naar je toegeleid!

Laat mij wel eventjes duidelijk stellen dat ik hier wel praat over de echte paragnosten en niet over de kaartleggers die deze kunst aangeleerd gekregen hebben!

Ik maak dit onderscheid wel met alle respect voor deze mensen! Ook zij leveren dikwijls fantastisch werk en geven dikwijls grote ondersteuning aan de mensen die hun raad vragen!

Als je echter als paragnost geboren bent,  gaat je leven niet over rozen, maar je kan er steeds voor kiezen je taak opzij te leggen en het gemakkelijke pad te kiezen!

Als ik jullie alles ga vertellen wat ik jullie, nu al schrijvende wil meedelen, heb ik aan de blogruimte echt niet voldoende!

Als paragnost moet je over een grote wijsheid beschikken,  je kan alleen in een bepaalde situatie troosten als je het zelf meegemaakt hebt en goed beseft, vanuit je eigen pijn, wat de ander nu moet voelen en doorstaan!

En je moet heel sterk  zijn  in het loslaten!  Als je ziet dat, ondanks je verwittigingen,  mensen er toch voor kiezen om hun eigen zin te doen en daarmee in hun ongeluk  lopen!

Dit is een klein puntje, van de sluier die over een paragnost hangt,  dat ik voor jullie eventjes opgetild heb!

Ik hoop dat jullie er iets aan hadden en dat jullie begrijpen!

Maar jullie mogen er mij altijd vragen over stellen, ik zal ze graag beantwoorden en ben beschikbaar in de avonden en ook de nachtelijke uren

Twijfel dus niet om mij in de nacht te raadplegen Bel mij gerust op 0909-9779 0f 0907-56670

Lieve groepjes van Lieve (Box 42)

 

< Mediums en Paragnosten Online Mindfulness week Toscane >
Aanwezig