Nanette

Mijn naam is Nanette, en ik ben een helderwetend en heldervoelend medium en paragnost.
Verder ben ik ook werkzaam als Spiritual coach en Paranormaal counselor

Ik heb een eigen praktijk sinds 2000 in Florence, Italie en sinds 2009 in Amsterdam

In mijn praktijk help ik voornamelijk mensen met bewerking van zwarte magie en blokkades en andere vormen van paranormale verschijnselen, zoals entiteiten en negatieve energie.

Ik werk geheel zelfstandig en al mijn producten vervaardig ik geheel zelf, veel daarvan op basis van mediterraanse kruiden, die ik speciaal voor het probleem op naam van de persoon en het desbetreffende probleem bereid.
Verder vervaardig ik ook een talisman of amuletten voor bescherming tegen negatieve invloeden.
Daarnaast doe ik ook huisreinigingen en reinigingen voor werkomgevingen.

Verder geef ik veel readings en toekomstvoorspellingen, en help ik mensen met blokkades, en geef hun weer een doelstelling voor ogen, en uiteraard coach ik u om die doelstelling dan ook te bereiken.
Onthoud dat er nooit iets op uw pad komt wat u niet aan kunt en dat met de juiste hulp, ook voor u uw wegen weer open zullen gaan.

Graag wil ik u daarbij helpen en begeleiden, zodat u uw innerlijke rust en balans in het leven weer terug vind.

Voor healing van zwarte magie en blokkades raad ik u aan mijn persoonlijke website te bezoeken www.nanettemediumtarotreading.com
Ik geef persoonlijke consulten in praktijk in Amsterdam.U kunt dat doen door het contactformulier in te vullen of te mailen naar nanette@yourspiritualnetwork.com

Ik ben als Paragnost van Your Spiritual Network bevoegd om mensen te behandelen met verschijnselen van zwarte magie en paranormale verschijnselen.

Verder kunt u ook telefonische consulten op afspraak maken voor Belgie en Nederland.

U belt dan naar een vast Nederlands of Belgisch nummer, en betaald vooruit met iDeal of Creditcard.

De tarieven vind u op de pagina tarieven, voor een afspraak kunt u mailen naar nanette@yourspiritualnetwork.com

De afspraken zijn alleen voor praktijk consulten of Skype en telefonische consulten op de vaste lijn.

In samenwerking met andere consulenten en therapeuten zal ik ook workshop’s organiseren voor 2015, heeft u interesse geeft u zich dan op via onze nieuwsbrief.

Verder ben ik voor enkele uren dagelijks  bereikbaar op Your Spiritual Network waar ik spreekuur houd voor al uw vragen en evt readings.

 

 

Aanwezig